Publicerad klockan .

Guldjakten är tillbaka!

Guldjakten är tillbaka. Denna gång i en mycket större och modifierad tappning och med fler presentkort i potten. Guldjakten startar den 1 april och pågår hela månaden.

Klicka på bilden för att förstora.

Lidköping och Götenes kommuner har tillsammans med Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle tagit initiativ till evenemanget Guldjakten 2021 som kommer pågå under hela april!

Initiativet är taget för att stötta några av våra mest utsatta branscher i spåren av Coronakrisen, för att marknadsföra besöksmålen i våra fantastiska kommuner och ge något roligt tillbaka till våra kommuninvånare i tider av isolering.

Under Guldjakten 2021 kommer ledtrådar att vara utplacerade på ett 40-tal platser runt om i Götene och Lidköpings kommuner. När man har hittat ett visst antal ledtrådar så deltar man i en utlottning av presentkort antingen i Götenes eller i Lidköpings butiker. Lidköping lottar ut presentkort till ett värde av 300 000 kronor och Götene till ett värde av 100 000 kronor. Presentkorten, som är på 300 kronor styck, kommer att gälla i alla butiker, restauranger, caféer och skönhetssalonger som vill ta emot det.

Förhoppningen är att folk hittar ut i vår fantastiska natur och gärna att man passar på gynna våra lokala aktörer genom att handla med sig lite gofika eller takeawaylunch på sitt äventyr", säger Emelie Thim, näringslivsstrateg. Hon fortsätter med att påpeka att det såklart är väldigt viktigt att alla följer Folkhälsomyndigheternas råd och att alla håller avstånd till varandra i letandet.

Så här går guldjakten till

Instruktioner för dig som vill delta finns här: www.gotene.se/guldjakt

Instruktioner för företag som vill ta emot presentkorten finns här: www.gotene.se/guldjaktforetag

Vid frågor kontakta

Emma Korjonen, affärsutvecklare
Telefon: 073-442 83 37
E-post: emma.korjonen@lidkoping.se

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!