Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades 2 juli 2013 och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad: 2 juli 2013 09.08

Dags för sommarmusik på Falkängen igen

Publicerad: 2 juli 2013 klockan 09.08

Swagbelly Boys är ett av banden spelar på Falkängen i sommar. Den 31 juli intar killarna scenen.

Swagbelly Boys är ett av banden spelar på Falkängen i sommar. Den 31 juli intar killarna scenen.

Nu är det åter dags för sköna musikstunder på Falkängen i Hällekis. Varje onsdagskväll klockan 18.00 i juli bjuds det på medryckande musik vid dansbanan bakom caféet som får fungera som utescen.

Först ut den 3 juli är CrozzRoads. De beskriver sig själva som ”ett gäng grabbar med ett gemensamt mål: att spela hejdlöst bra rock ´n roll & boogie woogie tillsammans.” Bandmedlemmarna kommer från runtom i Skaraborg.

Onsdagen därpå den 10 juli, kommer Too Late. Det är ett band från Värmland som består av sju musikanter spelar rock både från 60-talet och nyare låtar.

Därefter är det dags för brassmusik. Under ledning av Curt Westerling spelar Stonegate Street Band den 17 juli. Denna välljudande brass-sextett framför evergreens, marschmusik och schlagers, allt i Curts svängiga och eleganta arrangemang.

Lite modernare tongångar blir det när Cantanti ställer sig på scenen den 24 juli. Det är ett ungt och talangfullt band som spelar och sjunger låtar från den svenska pop-skatten.

Musikkvällarna avslutas den sista juli med Swagbelly Boys från Lidköping och Kålland. Med en bred repertoar av musik från 50-, 60- och 70- tal serveras det rock´n roll, pop, jazz och rockabilly kryddat med svensk och irländsk folkmusik.

Sommarmusik på Falkängen arrangeras av kulturen Götene kommun tillsammans med hantverkarna på Falkängen och Falkängens Vandrarhem & Konferens.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!