Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Dagbio: En enkel till Antibes - 29 november (Ändrad film!)

Publicerad:
Ändrad: 2011-11-28 Ändrad film

Gul bakgrund. Ung flicka skjutsar äldre man på en scooter.

På Dagbion kan du se ett urval av det bästa från biografrepertoaren samt en och annan gammal goding. Efter filmen bjuder vi på kaffe med dopp på Centrumcaféet. Alla är hjärtligt välkomna till bion!

Tyvärr så har filmbolaget missat att leverera filmen "kyss mig" som skulle visas, vi visar i stället filmen "En enkel till Antibes".

En enkel till Antibes

Änklingen George har fått nog av sin hemhjälp Maria som stjäl hans saker och sina vuxna barn som försöker sälja hans hus och komma över pengarna.

Han bestämmer sig för att överraska dem med ett motdrag som får alla att rannsaka sina liv. George packar en väska och drar iväg på en svindlande resa. Han färdas genom sitt förflutna mot sina drömmars mål i en film om livet utan returbiljett.

Tisdag 29 november  klockan 14.00
65 kronor inklusive fika.  Barntillåten.  1 timme 46 minuter.

Välkommen till Göta Lejons satsning på dagbio. Dagbion är ett samarbete mellan bioföreningen Göta Lejon, Vuxenskolan, ABF, SPF, PRO och Götene kommun. Satsningen har fått stöd av stimulansbidrag från Rådet för trygghet och folkhälsa.

Biljetter bokas på Medborgarkontoret, telefon: 0511-38 60 01, vardagar klockan 08.00-17.00. Kassan i bion öppnar alla visningsdagar klockan 13.30.

Mer information om Bio Göta Lejon hittar du på adressen www.gotene.se/bio

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!