Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Dagbio: Åsa-Nisse - 27 april

Publicerad:

Sju män och kvinnor inträngda i en varmluftsbalong.

På Dagbion kan du se ett urval av det bästa från biografrepertoaren samt en och annan gammal goding. Efter filmen bjuder vi på kaffe med dopp på Centrumcaféet. Alla är hjärtligt välkomna till bion!

Åsa-Nisse - Wälkom to Knohult

Kjell Bergqvist och Michael Segerström spelar radarparet Åsa-Nisse och Klabbarparn, som nu gör Knohult osäkert igen. Hela Sveriges skådespelarelit medverkar i den här nya moderna svenska klassiker.

I Knohult i Aneby församling, knappt sex mil nordväst om Vetlanda, står tiden tämligen stilla. Eulalia är trött på sin Nisse som ägnar sig åt allehanda uppfinningar i sin verkstad eller tjuvjakt i skogen istället för att laga gårdens vattenpump. När Eulalia i protest börjar bada i Champis och vattna blommorna med sprit ser Åsa-Nisse inget annat råd än att laga pumpen. Som med alla hans uppfinningar får pumpen några extra finesser... När han drar igång den så mullrar det till i marken och upp kommer olija i stället för vatten!!

Onsdag 27 april  kl 14.00
60 kr  Från 7 år.  1 tim 29 min

Välkommen till Göta Lejons satsning på dagbio. Dagbion är ett samarbete mellan bioföreningen Göta Lejon, Vuxenskolan, ABF, SPF, PRO och Götene kommun. Satsningen har fått stöd av stimulansbidrag från Rådet för trygghet och folkhälsa.

Biljetter bokas på Medborgarkontoret, telefon: 0511-38 60 01, vardagar klockan 08.00-17.00. Kassan i bion öppnar alla visningsdagar klockan 13.30.

Mer information om Bio Göta Lejon hittar du på adressen www.gotene.se/bio

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!