Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Volontärer bjöds på underhållning utomhus

Kommunens frivilligverksamheten har bjudit samtliga volontärerna som är aktiva inom äldreomsorgen på underhållning utomhus denna sensommar/höst. Andra ”vanliga år” brukar de bjudas in till en gemensam julfest men i år fick man tänka nytt.

Dansbandsmusikerna Kent Kindberg och Henrik Svensson underhåller.

Café Helenas altan gjordes om till festlokal

För att hålla maxantalet gäster har det bjudits in till två olika tillfällen (den 1 och 15 september) men med samma härliga underhållning som bjudits av Kent & Henke, dansbandsmusikerna Kent Kindberg och Henrik Svensson från Lidköping. Stolar utplacerade med lagom avstånd runtom Café Helenas altan, vilken var pyntad med ballonger gav en känsla av festlokal, altanen blev till artistscen både trivsamt och tryggt.

Kommunen vill visa sin uppskattning till alla volontärer

Med denna underhållning vill vi från kommunens sida visa vår uppskattning och tack för alla volontäruppdrag som förgyller inom äldreomsorgen, på samma gång vill vi ge ny energi med förhoppningen att de vill komma åter framöver när de olika verksamheterna kan starta upp igen efter Coronapandemin.

Stöd från Folkhälsorådet

Folkhälsorådet stödjer denna fest och ser vikten av att som volontär ”vara behövd” en viktig del för god folkhälsa, likaså alla de som får ta emot ett besök av Väntjänsten eller de som är delaktiga i någon av äldreomsorgens verksamheter skapar god folkhälsa.

Bjöd på underhållning och godsaker att ta med hem

Årets fest bjöd på underhållning, inte på fika utan en överraskning i form av en påse med godsaker att ta med hem och möjlighet att fika vid ett senare tillfälle, allt för att få en trygg och säker fest.

Festen ger volontärerna ny energi inför kommande volontärsuppdrag

Efter tre fester/underhållningar kan Frivilligsamordnare Barbro Hallberg summera att det varit mycket lyckat, inte minst i dessa tider att som volontär bli inbjuden, de känner sig uppskattade och det var just poängen med denna bjudning. Ett femtiotal volontärer har tagit del av denna glädjefyllda underhållning och ny energi har tilldelats dem inför kommande utmaningar och volontärsuppdrag.

Är du intresserad att bli volontär?

Kontakta:

Barbro Hallberg, frivilligsamordnare 
Adress: Mötesplatsen, Norra Skaravägen 32, Götene
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Se ett klipp från underhållningen

Här kan du se ett kort videoklipp när Kent och Henke framför Svens-Ingvars medley.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!