Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Vaccin till omsorgs­personalen på gång

På torsdag påbörjas vaccinering av kommunens omsorgspersonal. Först ut är personalen på Helenagården, Kastanjegården och Ceciliagården.

Upphandlingen av vaccinatör till vård- och omsorgspersonal är nu klar. Det innebär att regionen och kommunerna i Västra Götaland förbereder sig för att dra igång vaccinationen av personal i vårdnära yrken.

Personalen på Götene äldrecenter först ut att vaccineras

Första leveransen av vaccin kommer på onsdag och vaccinationen av Götene kommuns omsorgspersonal påbörjas redan på torsdag. Först ut är personalen på Helenagården, Kastanjegården och Ceciliagården.

Nästa vaccinleverans kommer i mitten av nästa vecka och då kommer omsorgspersonalen i Hällekis, Källby och Lundsbrunn att vaccineras.

Vi räknar med att all omsorgspersonal som har tackat ja till erbjudandet om att vaccinera sig ska vara vaccinerade i slutet på nästa vecka.

Kommunen bistår vaccinatören med organisering av vaccineringen

Vaccineringen av kommunens personal utförs av en extern vaccinatör. Men kommunen bistår vaccinatören med att organisera var och när vaccinationen ska ske. Vi gör allt för att kunna vaccinera så nära respektive arbetsplats som möjligt.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!