Lyssna

Utomhus underhållning vid Götene Äldrecenter i full gång!

Årets säsong av utomhusunderhållningar vid Äldrecenter är i full gång, förra veckan gästade Hugo och Elsa Ljungkvist idag gästade Henrik Strömberg.

En man i ljusblå tröja står utomhus framför ett mickstativ, sjunger och spelar gitarr.Förstora bilden

Henrik Strömberg sjunger och spelar gitarr. Klicka för att förstora bilden.

Underbart med underhållning utomhus

Det känns underbart att få njuta av underhållning utomhus under sommarens fina dagar. Solhatt, keps och solglasögon är vad som gäller nu när musikunderhållningarna för säsongen kommit igång vid Götene Äldrecenter.

Starten gick av stapeln i Midsommarveckan

Midsommarveckan gästade syskonparet Hugo och Elsa Ljungkvist Äldrecenter de bjöd på svenska klassiker blandat med lite rock och några vackra låtar som Hugo själv skrivit. Publiken fick genom sångtexterna ta del av målande bilder av svensk sommar och känslan av framtidshopp i de egenskrivna låtarna Segelbåt och Täckt av guld.

En dag i juni

Idag torsdag 29 juni bjöd Henrik Strömberg mer musikglädje genom bland annat Lasse Berghagens låt En kväll i juni. Henrik bjöd på en mix av kända klassiker så som En sång till friheten, Maria-Therese, Tio tusen röda rosor och Sommaren är kort för att nämna några.

Stor publik i sommarsolen

Sommarsolen lyste vid båda underhållningar, likaså gjorde artisterna, de gav av sann musikglädje och skicklighet. Vid båda underhållningarna kunde ett 70-tal personer räknas in på gårdsplanen, därtill ett antal som lyssnade via balkong och fönster.

Underhållning i samverkan

Underhållningarna sker i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan och med stöd från Folkhälsorådet. Fler utomhus undrhållningar är bokade denna sommar både i Källby, Hällekis, Lundsbrunn och Götene.

Ett smakprov från dagens spelning finner du här nedanför

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!