Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Träffpunkterna och demensdagvården stänger

Från och med 18 mars stängs kommunens träffpunkter för pensionärer samt demensdagvården Gläntan. Detta för att minska smittspridningen av Coronaviruset och skydda våra äldre som befinner sig i riskgruppen.

Förstora bilden

Götene träffpunkt Heldesborg

Krisledningsgruppen i Götene kommun beslutade idag att stänga träffpunkterna i kommunens olika kommundelar från och med 18 mars. Träffpunkterna är mötesplatser för pensionärer.

Beslutet om stängning togs för att minska smittspridningen av Coronaviruset Covid-19 och skydda våra äldre som befinner sig i riskgruppen. Beslutet baseras på Folkhälsomyndighetens rekommendation om ökad restriktivitet av sociala kontakter för äldre, även om man är frisk.

Av samma anledning stänger vi även demensdagvården Gläntan, som är dagaktiviteter för personer med demenssjukdomar.

Stängningen av verksamheterna kommer att gälla tills vidare.

Personalen som arbetar inom verksamheterna som stängs kommer att omfördelas för att täcka upp personalbehovet inom andra verksamheter.

Vid frågor kontakta

Elias Karlsson-Pyk, säkerhetssamordnare
Telefon: 0511-38 60 19
E-post: elias.karlsson-pyk@gotene.se

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!