Lyssna

Publicerad klockan .

Studiebesök på Piperska i Lundsbrunn

Studiebesök för dig som aldrig varit på Piperska eller så var det en längre tid sedan. Ett stärkande besök för dig som har behov att finna vägen till en rekreation här. Studiebesöket sker onsdagen den 22 mars, klockan 13.30-16.00, föranmälan.

Piperska, Lundsbrunn 8 mars 2023

Studiebesök med "smakprov"

Denna eftermiddag får vi flera "smakprov" av verksamheten så som information, avslappning, rundvandring och avslutningsvis kakbuffé i salongen. Egenavgift.

Bli bekant med Piperska

Syftet med studiebesöket är att bli bekant med Piperska för att vid senare datum vara bekväm med att boka in sig till en härlig rekreationsvistelse.

Rekreationer för er som bor i kommunen

Under säsongen erbjuds Götene pensionärerna två olika datum för "Må bra dag" och en tredagars vistelse, första datumet är 4 april. Rekreationsvistelser finns riktade mot anhöriga dessa sker i samverkan till självkostnadspris. Inbjudan och anmälan finns på Piperskas hemsida eller i pappersform i Centrumhuset.

Volontärer ger en hjälpande hand

Volontärer från Kommunens Frivilligverksamhet finns med under Götene pensionärernas vistelser och ger en hjälpande hand med kaffekopp eller mattallrik, kanske bjuds en pratstund eller promenadsällskap.

Studiebesök i samverkan

Studiebesöket sker genom samverkan mellan kommunens Anhörigstöd och Frivilligverksamhet. Inom båda verksamheterna finner man nytta av att kommun innevånarna bli bekant med Piperskas verksamhet för att ta tillvara de härliga rekreationer som erbjuds där. Samordnaren för båda verksamheterna möter upp på Piperska, Brunnsvägen 34 och lotsar genom besöket.

Begränsat antal platser

Anmälan ett måste då det finns begränsat antal platser.
Eegenavgift 50 kronor, betalas på Piperska.

Välkommen med din anmälan!

Linda Kjellgren, Anhörigsamordnare
Telefon 0511-38 62 74

Barbro Hallberg, Frivilligsamordnare
Telefon 0511-38 62 36


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!