Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Seniorer lär sig iPad

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Nu är första cirkeln i gång inom Folkhälsoprojektet ”Teknik för Seniorer” Intresset är stort, 40 personer har anmält sig.

Fler cirklar

Efter två informationsträffar i Götene har närmare 40 personer anmält sitt intresse att delta i cirkel att lära sig använda surfplatta. Fler cirklar kommer att startas upp under sensommaren och hösten för att tillgodose det stora intresset. Planen är att projektet ska utvecklas vidare genom kommunens Träffpunkter de kommande åren.

Vetgiriga cirkeldeltagare

I onsdags var det tredje träffen på denna cirkel och det var ett härligt gäng glada och vetgiriga cirkeldaltagare som möttes på Götene Träffpunkt under ledning av Andreas från ABF. Bilderna nedanför visar när de lär sig att fotografera och hur trevligt de har tillsammans. En paus kring kaffebordet behövdes för att sedan återgå till lärandet

Lär sig maila

- Vid nästa träff ska gruppen lära sig att maila och då hoppas jag få både brev och fler bilder att lägga till på denna sidan, berättar Barbro Hallberg, frivilligsamordnare.

Samverkansprojekt

"Teknik för äldre" är ett samverksamprojekt mellan Götene äldreomsorg, studieförbunden ABF och Vuxenskolan. Ett flertal pensionärsorganisationer finns också med som stöd i ansökan och vid cirklarna.

Syftet med projektet är att få seniorer mer delaktiga i dagens digitala samhälle och genom kunskap öppna tillgängligheten för detta.

Kontakt

Projektledare är Barbro Hallberg, frivilligsamordnare
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Engagerade seniorer lär sig fotografera med iPad

Engagerade seniorer som lär sig fotografera med iPad

Fikapaus

Fikapaus

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!