Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Rekordmånga besök vid Nostalgikvällen

Publicerad: klockan

Tisdagen den 4 juni var det dags för den årliga Nostalgikvällen vid Götene Äldrecenter. Årets Nostalgikväll gästades av 220 fordon och minst 750 besökare, vilket är rekord.

I år var det sjunde gången som denna kväll arrangerades. Nostalgikvällen är ett folkhälsoprojekt som utvecklats i samverkan mellan Götene Motorklubb, Studieförbundet Vuxenskolan och Götene äldrecenter.

En folkfest

Det var en toppen kväll med mycket folk och rekordmånga fordon.
Glada gäster minglade runt och tittade på kvällens utbud, uppskattningsvis 750 personer.

För de boende på orten har det blivit en folkfest som man gärna besöker för att se på fordon och utställningar men också för att möta och besöka sina vänner och umgås.

Något för alla

Förutom fordonsutställning var det en uppskattad underhållning med nostalgimusik av Elsa & Hugo Ljungqvist. Café Helena hade som vanligt god service och fullt upp med att sälja kaffe, kakor, smörgåsar och glass. Försäljning av lotter är alltid eftertraktat och för barnen var det också en fest med gratis godis, ballonger och ansiktsmålning.

Götene motorklubb 90-årsjubileum

Götene motorklubb som är en av arrangörerna firade 90 år med en jubileumsutställning. De höll även grillen het och fylld med korv och hamburgare under hela kvällen.

Volontärer hjälpte de boende på äldrecenter

Som vanligt fanns det volontärer från äldreomsorgens Väntjänst som hjälpte de boende på Äldrecentret att komma ut till kvällens event.

Nedan lite bilder från Nostalgikvällen.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!