Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Ny hemsida för Tillgänglighetsdatabasen

Onsdagen den 9 september lanserades en ny hemsida för tillgänglighetsdatabasen (TD). En bättre sökmotor ger nu besökaren möjlighet att söka sin anläggning fritt, via kartfunktion, via ort, region eller område.

Lättare sökfuntion

Vid framtagandet av hemsidan har förutom en ny design en lättare sökfunktion varit i fokus. Om man slår på platsfunktioner på startsidan kommer tre slumpmässiga inventerade anläggningar nära där man befinner sig att presenteras. Logga in gör man som vanligt längst ner på sidan.

En bättre sökmotor ger nu besökaren möjlighet att söka sin anläggning fritt, via kartfunktion, via ort, region eller område. Dessutom är det möjligt att kombinera sin sökning med kategorierna:

  • Boende
  • Mat och dryck
  • Resa
  • Se och göra
  • Service
  • Vård och omsorg

En nyhet på den enskilda platsens information är ett frisök som nu gör det möjligt att få fram information om specifika delar exempelvis trösklar. Genom att skriva in ordet tröskel i sökrutan markeras ordet upp i det avsnitt det förekommer

Vad är TD?

Tillgänglighetsdatabasen (TD) är idag den enda databas i Sverige som erbjuder information till invånare och besökare om fysisk tillgänglighet i vardagen. TD ägs, driftas och utvecklas av Västra Götalandsregionen.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!