Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lyckad julfest för alla volontärer i äldreomsorgen!

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Den 11 december var det ett 75-tal glada och förväntansfulla gäster som kom till festen på Mötesplats Berget, Götene Äldrecenter.

Festen var arrangerad av Frivilligverksamheten som ett tack för alla de insatser som volontärer som är inskrivna och aktiva inom äldreomsorgenunder har gjort under året.

Hemligt program

Programmet för kvällen var enligt tradition hemligt vilket ger en extra förväntansfull stämning. Först på programmet var gruppen ”Bokenäsets ådra” med ett gammalt folkligt julspel, en stor stjärna gick förts i tåget följt av en rad olika gestalter.

Sång och musik framfördes med stor glädje. Under en låt gick ett grötfat runt i salen och alla fick en sked och smaka julegröten med - socker, kanel och smör så det flöt i mitten, likaså löd texten i sången.

Bjöds på Julsmörgås, must och kaffe

Efter underhållningen bjöds det julsmörgås, must, kaffe och kaka i Café Helena som dukat festfint denna kväll.

Julblomstershow

Mätta och nöjda gäster fick så andra delen av underhållningen denna kväll vilket var Viola från Mästers som bjöd en härlig  julblomster show vilken avslutades med att alla arrangemangen lottades ut.

Julklapp till alla

Julfesten avslutades med en julklapp till var och en och ett stort och varmt tack framfördes till volontärerna för deras insatser under året samt önskan om en God Jul och ett Gott Nytt år och en förhoppning om att de vill engagera sig även det kommande året. Hörde ni något som klappade denna fredag så var det alla varma applåder från festen ni hörde!


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!