Publicerad klockan .

Larm-Anki och hennes goa kollegor är i mål med de nya trygghetslarmen!

Under tre veckor har det varit full verkstad i kommunen. Från tidig morgon till sen kväll har Larm-Anki och hennes goa kollegor arbetat med installationen av de nya trygghetslarmen. De har fört en kamp mot klockan för att hinna klart i tid innan avtalet med den tidigare leverantören Tunstall löpte ut.

Kvinna som springer genom målsnöre i en korridor.

Larm-Anki går i mål! Alla nya larm är installerade i tid.

Men allt går inte som man tänkt sig

Först blev våra larm försenade på grund av det berömda stoppet i Suezkanalen. Men tack vare det goda samarbetet vi har med Skara och Vara så fick vi låna från deras leverans så att vi kunde påbörja installationerna i tid.

När våra första larm anlände så gick hissen i Centrumhuset sönder så personalen fick springa i skytteltrafik i trappan för att få upp alla larm till andra våning där det förberedande arbetet skulle göras. När sedan även den andra leveransen visade sig bli försenad så fick vi försöka komma på en ny plan för att hinna få ordning på allt i tid.

Kvinna som lindar en sladd runt en apparat.

Lena i full fart med att packa de gamla larmen.

Det var ju också annat som skulle göras förutom att installera de nya larmen, de gamla skulle sorteras, packas och skickas iväg.

Daglig verksamhet kommer till räddningen

För att hinna med allt så kom Daglig verksamhet till vår räddning. De tog tag i att montera isär och paketera de gamla larmen så att Larm-Anki och hennes kollegor kunde fokusera på nyinstallationerna.

Kvinna som gör två tummar upp med flera larm på bordet framför sig.

Marie gör två tummar upp för att de nya larmen är på plats i tid!

Nya larmen är nu på plats

Nu har alla fått sina nya larm. Men som alltid så kan det uppstå problem i början när man inför något nytt. Så tveka inte att höra av dig om det är något som krånglar.

Kontakt

Lås- och larmgruppen
Telefon: 0511-38 62 86

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!