Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kom och prata krisberedskap på Götenelörda'n

Publicerad: klockan

Affisch som förordar samhälls- och skyddsberedskap.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Under Götenelörda'n finns det en mängd olika aktiviteter på torget i Götene. På plats har du även representanter från Friviliga radioorganisationen (FRO) och risk-och säkerhetsamordnaren som är där för att diskutera krisberedskap inför den kommande Krisberedskapsveckan som startar 28 maj.

På plats under Götenelörda'ns festligheter på torget hittar du representanter från Friviliga radioorganisationen (FRO) och risk- och säkerhetssamordnaren Dag Högrell. Med dem kan du få information och diskutera krisberedskap inför den kommande Krisberedskapsveckan som startar på måndag 28 maj.

Läs mer om Götenelörda'n.

Krisberedskapsveckan

Välinformerade och engagerade invånare är en viktig tillgång vid en samhällskris. Därför har Myndigheten för samhällsskyd och beredskap (MSB) startat Krisberedskapsveckan, en årlig kampanj tillsammans med bland andra kommuner, frivilligorganisationer och länsstyrelser.

Krisberedskapsveckan 2018 genomförs 28 maj-3 juni och har budskapet: Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ner? Målet är att fler ska bli medvetna om de risker som finns i samhället och hur de kan förbereda sig inför en eventuell krissituation.

Läs mer om krisberedskapsveckan på MSB:s hemsida

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!