Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Information om Träffpunkter

Träffpunkterna i Götene har under en längre tid varit stängda i samband med den rådande pandemin. Nu börjar restriktionerna att lätta i och med att smittan minskar i såväl Skaraborg som i Götene. Vi får därför en del frågor om vi tänker att öppna upp Träffpunkterna nu.

Följande gäller i denna fråga. Det har gjorts en utredning kring hur utformning och innehåll ska se ut i våra framtida Träffpunkter. Den är presenterad för socialnämnden som i sin tur ville att arbetsgruppen skulle breddas med representanter från pensionärsorganisationerna i Götene samt kulturverksamheten i kommunen.

Förslag ska tas fram hur uppstarten ska se ut

Ett förslag ska tas fram på hur uppstarten ska se ut som ska behandlas på nästa socialnämndsmöte är den 24 augusti och då lyfts ärendet igen. Innan dess kommer inte verksamheterna att starta.

Vi är väl medvetna om behovet att få träffas igen

Vi är väl medvetna om behovet att få träffas igen men vill starta verksamheten på ett hållbart, säkert och långsiktigt sätt. Vi hoppas att få se er i vår Träffpunktsverksamhet till hösten igen. Fram till dess önskar vi er en fin sommar!

Sektor omsorg

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!