Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Frivilligverksamhetens Julfest 2019

Onsdagen den 4 december var det julfest och julpyntat på Mötesplatsen, Götene Äldrecenter för Frivilligverksamhetens alla volontärer. Närmare 90 gäster fanns på plats av de 100 personer som är inskrivna och aktiva i verksamheten.

Detta är en årligen återkommande fest för att visa volontärerna uppskattning. Volontärerna gör en stor insats inom kommunens äldreomsorg bland annat vid aktiviteter på Träffpunkter, Mötesplats och äldreboenden men också som Väntjänst med hembesök, pratstunder och ledsagning.

Hemlig underhållning

Festens underhållning är hemlig vilket skapar en härlig förväntan bland gästerna. Årets fest bjöd på glädje och energi av trubaduren Thomas Landahl som sjöng ur en blandad repertoar. Därefter hade Café Helena dukat fint och serverade julsmörgås, julmust samt kaffe och kaka. Tomten kom på besök och hade så klart en säck med klappar till ”alla snälla volontärer”.

Festen avslutades med underhållning som gav fin julstämning genom sång och musik. Vid pianot satt Lena Öberg och hon hade med sig två solister, Elenor Frisk och Simon Gartman, som bjöd på ett fantastiskt julprogram med underbar sång och musik. Glädje och uppskattning visades underhållarna genom varma applåder.

Tacktal från Folkhälsorådet

Åsa Karlsson, Folkhälsorådet och Barbro Hallberg, frivilligsamordnare tackade volontärerna för deras tid och lust som de ger och som förgyller dagen för andra. Åsa och Barbro önskade lycka till inför 2020 och hoppas festen ska ge ny energi inför nya året. Festen var mycket uppskattad med applåder, tacktal, hälsningar och kramar till festens arrangörer.

Träffpunktsverksamheterna och Frivilligverksamheten, Götene kommun.

Kontakt

Barbro Hallberg, frivilligsamordnare 
Adress: Mötesplatsen, Norra Skaravägen 32, Götene
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!