Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Förberedelser inför vaccinering av personer med hemtjänst

Näst på tur för vaccination mot covid-19 är personer med hemtjänst. När vaccinationen kommer att starta är fortfarande oklart men förberedelserna för att komma igång snabbt har nu påbörjats.

Nu påbörjas förberedelserna inför vaccineringen mot covid-19 av personer som har hemtjänst enligt socialtjänstlagen (SoL) och deras hushållsnära kontakter. Även personer som endast har larm och deras närmast anhöriga kommer att erbjudas vaccination.

Det är vårdcentralen som kommer att genomföra vaccinationen. Men för att snabba upp processen kommer vår hemtjänstpersonal att dela ut och samla in hälsodeklarationer från samtliga hemtjänsttagare som erbjuds vaccinationen i detta skede.

I dagsläget vet vi inte när vaccinationen kommer att påbörjas men vårdcentralen kommer att kontakta aktuella personer för att boka en tid.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!