Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

En solig och lyckad nostalgikväll!

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Bilkö till nostalgikvällen, fler bilder längre ner på sidan

En mycket lyckad och välbesökt Nostalgikväll genomfördes i onsdagskväll vid Götene Äldrecenter

Fullt med entusisastfordon

Nostalgikvällen gästades av ett 90-tal fordon av skilda slag då det handlade om en träff för entusiastfordon och inte enbart veteranbilar. Se bilder nedan.

Nostalgiutställning

Nytt för i år var den foto och nostalgiutställning inomhus på Berget med historia och foton från Motorklubbens olika verksamheter genom tiderna samt nostalgi kring ”hem och familj” med många vackra kläder, dockvagnar, gamla mc-kläder och mycket annat. Se bilder nedan.

Fika och grillning

Café Helena var öppet denna kväll och här var det välbesökt, då det blåste kallt ute var det skönt för många att värma sig med en kopp kaffe. På utegården höll Motorklubben grillen varm och välfylld. Solen lyste och gästerna såg ut att trivas väl, ännu en lyckad Nostalgikväll kunde arrangörerna sammanfatta.

Folkhälsoprojekt

Denna kväll är en del i det Folkhälsoprojekt som varit aktivt i tre år nu, där Studieförbundet Vuxenskolan, Götene Motorklubb och Götene Äldrecenter samverkar under namnet ”Motorminnen”.

Väcker minnen till liv

Under våren har man möts en gång i månaden och ”surrat” kring kaffebordet, pratat gamla minnen, tittat på fotografier och filmer. Vid en träff tog man en promenad till Götene museum för ett besök där och en fika på Centrumcafét.

Nu tar gruppen en sommarpaus men planerar redan att mötas igen till hösten.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!