Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Begränsning av passage förbi vårdcentralen i Centrumhuset

För att minska smittspridningen önskar Närhälsans vårdcentral att all passage igenom korridoren utanför vårdcentralen i Centrumhuset upphör. Endast vårdcentralens personal och besökare till vårdcentralen ska vistas där. Besökare till tandvård, mödravård- och barnavårdscentral ombeds gå in via entrén vid barnmorskemottagningen på Torggatan.

Klicka på bilden för att förstora. Skiss över Centrumhusets entréplan. Rödmarkering visar korridoren utanför vårdcentralen som begränsas.

För att minska smittspridningen stängs dörren från Centrumhusets entréhall in till vårdcentralen samt dörren i korridoren mellan tandvården och vårdcentralen. Ingen passage i korridoren är tillåten, utöver vårdcentralens personal samt besökare till vårdcentralen.

Besökare till tandvård, mödravård- och barnavårdscentral ombeds gå in via entrén vid barnmorskemottagningen på Torggatan.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!