Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Angående det nya coronaviruset (covid-19)

Götene kommun följer aktivt händelseutvecklingen gällande det nya coronaviruset (covid-19). Här hittar du länkar till mer information och var du ska vända dig om du har frågor.

Har du luftvägssymtom, även lindriga som till exempel förkylning så ska du hålla dig hemma och inte gå till arbete eller skola och undvika sociala kontakter som kan bidra till smittspridning. Alla måste ta ansvar för att förhindra att smitta sprids.

Samlad information om det nya coronaviruset hittar du på krisinformation.se (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Folkhälsomyndigheten är ansvarig för Sveriges smittskydd. På deras hemsida finns information om viruset, smittspridning och vanliga frågor och svar.

Information om det nya coronaviruset på Folkhälso­myndighetens hemsida (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Vårdguiden 1177.se finns information om symptom på sjukdomen (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om du har allmänna frågor om viruset kan du ringa till upplysningsnumret 113 13.

Ut och resa eller nyss hemkommen

Utrikesdepartementet (UD) har reserekommendationer (nytt fönster).

Information på engelska /Information in english

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!