Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Vi är i behov av fler vikarier till skola och omsorg

Vi ser att vi kommer att ha ett växande behov av vikarier både inom skola och omsorg framöver. Därför är vi tacksamma om du som känner att du har möjligheten och förutsättningarna anmäler dig till våra vikariepooler.

Vi är tacksamma om du som har möjligheten att ställa upp och uppfyller de andra kraven för att arbeta inom skola och omsorg anmäler dig till våra vikariepooler.

Vikariepoolen barn och utbildning

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, önskvärt är att du har en pedagogisk utbildning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom skola eller förskola ses det som en merit. Vi kräver ett utdrag ur belastningsregistret gällande arbete inom förskola och skola.

Läs mer om vikariepoolen för barn och utbildning och anmäl dig här

Vikariepoolen vård och omsorg

I första hand söker vi dig med utbildning som undersköterska eller annan vård- och omsorgsutbildning till vården. Även erfarenhet inom respektive yrke är meriterande.

Läs mer om vikariepoolen för vård och omsorg och anmäl dig här

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!