Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen på företagslunch i centrumhuset - 1 oktober

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Götene blir en av knytpunkterna i arbetet mot en mer hållbar transportsektor. Sofia J. Nordström, ansvarig för tunga fordon på FordonsGas Sverige AB berättar om varför Götene är det självklara valet för deras tredje station för flytande gasenergi.

Tid och plats

  • Måndagen den 1 oktober 
  • klockan 12.00– 13.00
  • Sessionssalen, Centrumhuset i Götene.
  • Ordinarie lunchpris, ingen anmälan krävs

Program

Götene blir en av knytpunkterna i arbetet mot en mer hållbar transportsektor. Sofia J. Nordström, ansvarig för tunga fordon på FordonsGas Sverige AB berättar om varför Götene är det självklara valet  för deras tredje station för flytande gasenergi och hur företag som Götene Kyltransporter driver omställningen till en hållbar transportsektor.

Vad är en företagslunch?

Företagsluncherna är en mötesplats för företag i alla branscher och för politiker och tjänstemän. Vi som arrangerar luncherna anser att en levande dialog mellan näringsliv och kommun är väldigt viktig för utvecklingen av vår kommun.

Näringslivsföreningen och Götene kommun arrangerar Företagslunch den första måndagen varje månad, med undantag för januari, juli och augusti. Känn dig hjärtligt välkommen och tag gärna med kollegor!

Vill du prenumerara på inbjudningarna till företagsluncherna?

Fyll i formuläret nedan så skickar vi automatiskt inbjudningarna till företagsluncherna till din e-post varje månad.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. De uppgifter som registrerats vid prenumerationen kommer inte användas av någon annan.

När du avslutar din prenumeration avregistreras dina uppgifter automatiskt. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att klicka Avregistrera längst ner i nyhetsbrevet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!