Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen på årets viktigaste företagslunch - 5 november

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

En möjlighet för dig som företagare att påverka vilken riktning det näringslivspolitiska arbetet i Götene kommun kommer att ta de kommande åren. Hur ska Götene fortsätta vara en kommun för hållbar tillväxt med ett gott företagsklimat?!

Tid och plats

  • Måndagen den 5 november klockan 12.00 – 13.45
  • Sessionssalen, Centrumhuset i Götene
  • Kommunen bjuder på lunchen. OBS! Denna gång tar vi in anmälan. Maila emelie.thim@gotene.se för anmälan senast 2 november.

Program

Götene kommun arbetar nu med att ta fram mål för vårt näringslivsinriktade arbete och vi behöver DIN hjälp. Vid denna lunch kommer vi bland annat att presentera förslag på och samtala om fokusområden. Vi vill ha din hjälp med inriktning och innehåll och denna träff är en möjlighet för dig som företagare att vara delaktig och påverka. Per Sandgren från Arena för Tillväxt kommer att processleda oss i en workshop.

Vad är en företagslunch?

Företagsluncherna är en mötesplats för företag i alla branscher och för politiker och tjänstemän. Vi som arrangerar luncherna anser att en levande dialog mellan näringsliv och kommun är väldigt viktig för utvecklingen av vår kommun.

Näringslivsföreningen och Götene kommun arrangerar Företagslunch den första måndagen varje månad, med undantag för januari, juli och augusti. Känn dig hjärtligt välkommen och tag gärna med kollegor!

Vill du prenumerara på inbjudningarna till företagsluncherna?

Fyll i formuläret nedan så skickar vi automatiskt inbjudningarna till företagsluncherna till din e-post varje månad.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. De uppgifter som registrerats vid prenumerationen kommer inte användas av någon annan.

När du avslutar din prenumeration avregistreras dina uppgifter automatiskt. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att klicka Avregistrera längst ner i nyhetsbrevet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!