Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

UngDrive- Nu har rekryteringen öppnat!

Götene kommun samarbetar med företaget UngDrive som hjälper ungdomar att starta sina egna sommarföretag. Nu har ansökningsperioden för årets projekt av UngDrive Academy i Skaraborg öppnat! Du kan ansöka från och med 1 februari till 30 April. För dig som går årskurs nio, första eller andra året på gymnasiet. Inga förkunskaper krävs!

Svartvit bild med tre personer i bakgrunden och en i förgrunden. Vänster om dem står texten "Starta företag i sommar" med informationstext nedan.  Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Vi är ett nätverk av framstående unga företagare som tillsammans format UngDrive Academy till just den utbildningen som vi själva hade önskat oss när vi startade våra första företag. Kort och gott: Sveriges enklaste och roligaste sätt att testa på att starta eget!

Inspirera och stötta!

Vi ger dig en kick-ass företagsutbildning och är tillsammans inställda på att ge allt för att inspirera och stötta dig att nå de mål du sätter upp; oavsett om det är att tjäna så mycket pengar som möjligt, få göra skillnad i utvecklingsländer eller att bli nästa globala IT-startup.

Vi ger dig kunskaperna och ett startkapital på 1500 kronor. Sedan är det upp till dig och ditt företag att få pengarna att växa maximalt.

Du kan läsa mer om UngDrive Academy och hur projektet går till på Götene kommuns hemsida.

Ansökan

Ansök till UngDrive för att starta ditt egna sommarföretag under sommaren 2022 på UngDrives hemsida.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!