Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Träffa framtidens medarbetare på digitalt frukostmöte - 4 mars

Arbetslivsfrukosten för årskurs åtta är en möjlighet för elever att träffa företrädare för en bransch de tycker är spännande och för yrkesverksamma att möta framtidens medarbetare. I år blir frukosten digital och vi hoppas att du som yrkesverksam vill vara med och berätta om din bransch!

Varje år genomförs en arbetslivsfrukost för årskurs åtta. Närmare 60 personer från olika företag och branscher gästar då Liljestensskolan där elever får möjlighet att träffa yrkesverksamma inför framtida yrkesval.

Eleverna får själva välja yrke eller bransch som de vill veta mer om och matchas sedan med någon så nära önskemålet som möjligt.

På grund av Corona kan vi inte genomföra frukosten som vanligt i år utan ställer istället om till en digital arbetslivsfrukost. Samma koncept som tidigare, men denna gång sker mötena genom skärmen. Vi tror och hoppas att detta kan bli lika givande som tidigare för både elever och yrkesverksamma!

Arbetslivsfrukosten är ett unikt samarbete mellan näringsliv och skola och anordnas av Näringslivsföreningen och Liljestensskolan genom SSA-rådet (samarbete skola och arbetsliv).

Vill du vara med som representant för ett yrke eller en bransch? Hör av dig senast 12 februari!

Kontakt:

Emelie Thim, Näringslivsstrateg

E-post: emelie.thim@gotene.se
Telefon: 0511-38 60 09


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!