Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Semper lockade många till höstens första företagslunch

Publicerad: klockan

Jörgen Thunholm från Semper berättar om Sempers senaste satsningar. Klicka på bilden för att förstora.

Jörgen Thunholm från Semper berättar om Sempers senaste satsningar. Klicka på bilden för att förstora.

Septembers företagslunch, som var i sessionssalen i Centrumhuset, lockade ett femtiotal besökare. Näringslivsföreningens ordförande Bo Bergsten hälsade välkomna och presenterade också dagens huvudtalare Jörgen Thunholm som är platschef på Semper i Götene.

Thunholm pratade inspirerande om företagets satsningar på anläggningen i Götene, hur arbetet med att lyfta in den nya spraytorken fortskrider och planerna på etableringen på Kinamarknaden.  Han uppmanade även publiken av att använda sig av det faktum att vi verkar i ett områden med höga natur- och kulturvärden. Hållbarhet blir mer och mer intressant för alla delar i värdekedjan och vårt biosfärsområde kan användas som ett bra marknadsföringsargument.  

På lunchen berättade också kommunalrådet Åsa Karlsson om att Götenes nya översiktsplan nu är ute på samråd och hon välkomnade besökarna att läsa den och komma med synpunkter.

Företagsluncher -en mötesplats

Den första måndagen varje månad anordnar Näringslivsföreningen i Götene tillsammans med Götene kommun företagsluncher för representanter från kommunens företag samt kommunala tjänstemän och politiker. Målet med luncherna är att skapa en mötesplats för det lokala näringslivet samt företrädare för den kommunala organisationen och politiker, allt för att bevara Götenes goda näringslivsklimat.

Vill du också få inbjudningar till företagsluncherna?

Fyll i formuläret nedan så skickar vi automatiskt inbjudningarna till företagsluncherna till din e-post varje månad.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. De uppgifter som registrerats vid prenumerationen kommer inte användas av någon annan.

När du avslutar din prenumeration avregistreras dina uppgifter automatiskt. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att klicka Avregistrera längst ner i nyhetsbrevet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!