Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Ny hemsida för Götenes handlare

Publicerad: 21 november 2011
Götene är en perfekt plats att shoppa i. Vill du handla i små butiker med personlig och trevlig service, ja då är valet lätt. I Götene sätts du som kund i centrum. Handlarna i Götene har genom handelsutvecklingsprojektet i regi av Näringslivsföreningen i Götene skapat en gemensam hemsida.
Här hittar du stora och centrala gratisparkeringar, flera mysiga caféer och restauranger samt ett gediget utbud för alla shoppingfrälsta. I den genuina stadskärnan, kan du strosa runt länge medan du botaniserar i den ena mysiga butiken efter den andra.

Vare sig det gäller kläder, skor, inredning eller presenter, så kommer du att upptäcka att butikerna knappast satsat på att tillhandahålla något tråkigt och tillrättalagt standardsortiment.

Handelsutvecklingsgruppen i Götene kommun arbetar för att skapa bättre förutsättningar för handeln inom vår kommun. Det är lokala organisationer, företag och kommunen som samverkar för att stärka utbudet och den totala upplevelsen genom aktiviteter, export, etableringar och handelsutveckling i Götene kommun.

Hemsidan har skapats i samarbete med Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle.
 
Hemsida: www.shoppinggotene.se (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Reportage om den nya hemsidan på P4 Skaraborg (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!