Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Mycket på gång i Götenes Näringslivsförening

Publicerad: klockan

Näringslivsföreningens styrelse med representanter från företag och kommunledning. Klicka på bilden för att förstora.

Näringslivsföreningens styrelse med representanter från företag och kommunledning. Klicka på bilden för att förstora.

Näringslivsföreningen i Götene har funnits i många år och är mer aktiv än någonsin tidigare. Ett väl fungerade och bra samarbete mellan företag och kommun har varit avgörande för att Götene på senare år har klättrat i ranking av företagsklimat.

På höstens första styrelsemöte i Näringslivsföreningen i Götene hälsades blivande ordförande i kommunstyrelsen Åsa Karlsson välkommen av föreningens ordförande Eva Maria Friberg. I styrelsen ingår representanter från näringslivet och kommunledningen och syftet med Näringslivsföreningen är att  tillsammans arbeta för utveckling och tillväxt i Götene kommun.

Samverkan mellan skola och näringsliv, handelsutveckling och kompetensförsörjning är tre prioriterade projekt i föreningen. För närvarande arbetar en lång rad arbetsgrupper med bland annat förberedelser för Näringslivsgala 24 oktober, Yrkeslivsmässa 7-8 november, ett ständigt förbättrat företagsklimat, profilskapande, byggande av attraktivitet och kompetensutveckling i industriföretag.

Inför valet 2014 beslutade Näringslivsföreningen att, på liknande sätt som inför senaste valet, bjuda in till ett politikermöte med tema näringsliv. Samtliga partier får då möjlighet att presentera sin syn på näringsliv, tillväxt och utveckling. Styrelsen diskuterade också hur näringslivet kan påverka attityden till våra folkvalda politiker. 

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!