Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lundsbrunn Resort & Spa - Årets Turismföretag i Destination Läckö-Kinnekulle

Varje år får ett företag utmärkelsen ”Årets turismföretag” – ett stipendium för företagsamhet inom besöksnäringen i Läckö-Kinnekullebygden, Götene och Lidköpings kommuner, som delas ut av Destination Läckö-Kinnekulle.

Årets Turismföretag 2020 delas ut till Lundsbrunn Resort & Spa.

Utmärkelsen delas ut för att lyfta företagandet inom turismnäringen, synliggöra företag som bidragit till ökad besöksnäring samt för att inspirera fler till företagande inom turism. Det företag som får utmärkelsen ska kunna representera Läckö-Kinnekullebygdens kärnvärden vilket innebär att företaget gynnar besöksnäringen, är öppet för samarbete, är en förebild för andra, arbetar med hållbarhet i verksamheten och har en tydlig vision.

- Det är väldigt värdefullt för destinationen att ha företagare som satsar för framtiden. Att se hur verksamheten på Lundsbrunn tagit sig an den anrika kurorten för att utvecklas till en modern Resortanläggning är väldigt inspirerande, jag hoppas att vi med denna utmärkelse kan ge dem lite uppskattning för det fantastiska arbeta de gör, säger Anna Ohlin Ek, VD på Destination Läckö-Kinnekulle.

- Vi är väldigt stolta över det här priset, det ger oss energi att fortsätta utveckla verksamheten framåt. Jag vill också tillägna det här priset fullt ut till all personal som gör en fantastisk insats varje dag, säger Rickard Bender, VD på Lundsbrunn Resort & Spa

Motivering till utmärkelsen 2020:

”I en tid då hela världen pausat har Lundsbrunn Resort & Spa satsat för framtiden genom att investera, utveckla och bygga en långsiktigt hållbar verksamhet. Med ett stort engagemang, mycket energi och en positiv anda har de hittat nya sätt att erbjuda besökare upplevelser av hög klass. Med stor vilja att bidra och själva utvecklas har de varit aktiva i destinationens satsningar och knutit nya samarbeten till sig som gör att verksamheten blir en katalysator för samverkan mellan aktörer både lokalt och nationellt. Lundsbrunns Resort & Spa får utmärkelsen Årets Turismföretag 2020 i Destination Läckö-Kinnekulle för sin höga ambitionsnivå som skapar framtidstro för hela bygden.”

Årets Turismföretag väljs av Destination Läckö-Kinnekulles styrelse och utmärkelsen delades ut på plats på Lundsbrunn under tisdagsförmiddagen 22/6 av Elin Sjöstedt, Destinationsutvecklare, Anna Ohlin Ek VD på Destination Läckö-Kinnekulle AB och Juliane Thorin, kommunutvecklare Götene kommun och består av 5000 kr i stipendiepengar.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!