Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kom och besök nyföretagarmässan 24 oktober

Publicerad: 22 oktober 2013

Träffa nya spännande Göteneföretagare som visar upp sina nystartade företag. Torsdagen den 24 oktober klockan 16.00 till 19.00 i Centrumhuset, Götene

Nyföretagarmässan i Götene har i år en stor spridning, inte bara när det gäller olika affärsidéer utan också i utställarnas åldrar. Vid sidan av företagare i tonåren finns det denna gång nyföretagare som mycket väl bara kunde ägna sig åt pensionärsliv.

Det är en tydlig trend att fler och fler fortsätter att jobba efter de fyllt 65 år. Antalet nya företag som startas av äldre har de senaste åren också ökat. På årets Nyföretagarmässa finns information om hur man startar företag även på äldre dar och det finns inspiration och kunskap till både gammal och ung.

Götene erbjuder sedan flera år unga mellan 15-19 år att lära sig mer om företagande, att starta eget företag och att tjäna pengar som Sommarlovsentreprenör. Några ungdomar har efter sommarlovet blivit så bitna att de fortsätter med det eget företag.

Bland utställarna utses Årets Nyföretagare. I år finns det nya företag som är inriktade på mekanisk tillverkning, hälsa, kultur, brandskydd, livsmedel, trädgård, foto mm.

Nyföretagarcentrum, banker och andra rådgivare finns på plats. Companion informerar om kooperativt företagande och Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle ger råd inom turism- och besöksnäringen.

Alla som har startat företag i Götene kommun från år 2011 eller senare har fått inbjudan att delta på årets Nyföretagarmässa. Arrangörer är NyföretagarCentrum, Götene kommun och Näringslivsföreningen.

Alla är hjärtligt välkomna!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!