Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunledningen besökte Lundsbrunns konferens och kurort

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Jerker Andersson-Liljestrand, Åke Fransson, Ann-Marie Widegren, Åsa Karlsson, Kamran Redjamand och Anders Månsson vid rundvandring på Lundsbrunns konferens och kurort.

Kommunledningen besökte Lundsbrunns konferens och kurort, en av Sveriges största spa‑anläggningar, och träffade ägaren Kamran Redjamand.

Sedan 1700-talet har människor vallfärdat till Lundsbrunns kurort för att dricka ur ”hälsobrunnen” och njuta av de vackra omgivningarna. Verksamheten vid Lundsbrunns konferens och kurort ägs och drivs sedan 2003 av Kamran Redjamand och hans hustru. Ägarnas vision är att bevara och utveckla de historiska värden som finns i Lundsbrunn.  

Mötesbranschen har genomgått en stor förändring när företag och organisationer träffas mer sällan och i kortare konferenser. Många konferensanläggningar utanför storstadsregionerna har en låg beläggning. Lundsbrunn tillhör omsättningsmässigt de femton största spa-anläggningarna i Sverige. Räknat i kapacitet är Lundsbrunn Sveriges största spa-anläggning. Med totalt 44 behandlingsrum finns kapacitet att utföra mer än 400 behandlingar per dag. Anläggningen består av totalt 17 byggnader. Bara på de tre senaste åren har man investerat 16 miljoner kronor i kvalitetshöjande upprustning. Konferensanläggningar med golf och spa, som i  Lundsbrunn, har varit mer lyckosamma eftersom det uppskattas av privatkunder.  

Lundsbrunns konferens och kurort är en av Sveriges största konferensanläggningar med flera hotellbyggnader, ett komplett spa, en förstklassig restaurang och även eget bageri. På gångavstånd från anläggningen finns Lundsbrunns fina golfbana. Kamran berättar för kommunledningen att man har ett mycket gott samarbete med golfklubben och också tagit initiativ till samarbete med andra hotell i Götene och Lidköpings kommuner.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!