Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunchef sökes

Publicerad: klockan

Nu söker Götene kommun ny kommunchef.

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun har cirka 13 000 invånare och omkring 900 anställda.

Om uppdraget

Kommunens mål är en verksamhet i toppklass för våra medborgare.
Som kommunchef är du kommunens ledande tjänsteman. Kommunchefen ansvarar för att kommunstyrelsens beslut verkställs. Du är också chef över våra sektorschefer och kommunförvaltningen. Kommunchef leder kommunens ledningsgrupp och är direkt underställd kommunstyrelsens ordförande. Din huvuduppgift blir att utifrån politiskt fattade beslut och måldokument driva, utveckla och effektivisera kommunen. Du inspirerar och motiverar chefer och medarbetare att förstå sina uppdrag samt ansvarar för att kommunens övergripande mål uppnås och politiska beslut verkställs.

Om dig som söker

Vi söker dig som har drivkraft, goda ledaregenskaper och är tydlig utvecklingsorienterad. Du har också goda kunskaper om demokratins spelregler. Du har förmåga att skapa goda relationer på olika nivåer, såväl internt inom kommunen som med externa samarbetspartners.
Som ledare trivs du med att tillsammans med dina medarbetare och kollegor utveckla den kommunala verksamheten. Du är lojal med uppdraget, är kommunikativ och har ett förtroendegivande förhållningssätt.

Du har en akademisk examen och god kvalificerad ledarerfarenhet, gärna från offentlig verksamhet. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Anställningsform:    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:  Heltid
Sysselsättningsgrad:  100%
Tillträde:   Enligt överenskommelse
Kontakt: Ivan Madunic, INTEND 0705-32 08 16
Cecilia Björkegren, INTEND. 0705-38 25 85

Välkommen med din itresseanmälan på www.intendab.com (öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast den 5 maj.


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!