Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

I december tänder Götene upp Järnvägsgatan

Nu är den nya belysningen på plats på Järnvägsgatan. Under vintern så kommer det att projiceras mönster i form av hjärtan och snöflingor på marken men projektet jobbar parallellt med att få en mer konstnärlig vinkel på motiven. Det är Drömmen om Götene som har jobbat fram idéen och Götene kommun som har gjort det möjligt genom finansiering.

Förstora bilden

Att jobba med belysning har varit en idé som vi har haft med oss sedan start och det känns så fint att kunna tända den nu när ljuset behövs som mest säger kommunutvecklare Juliane Thorin. Det är olika mönster som kommer att pryda marken och nu under vintern så är det hjärtan och snöflingor som kommer synas. Projektet arbetar nu vidare med att skapa mer konstnärliga uttryck för motiven och man räknar med att framåt våren kunna ändra motiven som syns på marken.

Under projektet fortsätter Drömmen om Götene och de samverkande aktörerna utmed Järnvägsgatan att utveckla Götene. Allt i syfte att få fler människor i olika åldrar och livsskeden att vilja vistas i Götene och därmed utveckla såväl stadslivet som handel och övrig verksamhet i ortens centrum.

Mer information

För frågor om Drömmen om Götene och projektets aktiviteter, kontakta gärna projektledaren:

John Ulinder, john@ulinder.com, 0707-70 99 47

Drömmen om Götene drivs under paraply av Näringslivsföreningen i Götene och syftar till att prova olika sätt att utveckla aktiviteter och handel i Götene centrum, utmed Järnvägsgatans norra del. Detta sker genom samverkan mellan fastighetsägare och de företag som bedriver verksamhet i fastighetslokalerna utmed gatan samt Götene kommun. Projektet finansieras av medverkande aktörer samt med stöd av Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!