Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Götenes kommunledning besökte Coop Nära i Hällekis

Publicerad: 25 oktober 2012
Åke Fransson kommunfullmäktiges ordförande, Eva Fröjd butikschef Coop Nära, Gert Rahm näringslivschef, Rogher Selmosson kommundirektör och Johnny Johansson kommunfullmäktiges vice ordförande. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Åke Fransson kommunfullmäktiges ordförande, Eva Fröjd butikschef Coop Nära, Gert Rahm näringslivschef, Rogher Selmosson kommundirektör och Johnny Johansson kommunfullmäktiges vice ordförande. Klicka på bilden för att förstora.

Eva Fröjd som är butikschef på Coop Nära i Hällekis tog nyligen emot besök av Götenes kommunledningen. Coop Nära arbetar hårt för att hålla en hög servicenivå och hoppas att fler och fler kunder skall komma och handla där.
Vissa förändringar är på gång, Eva berättar att hon för närvarande är anställd av Coop men räknar med att inom en tid teckna ett nytt femårigt franchiseavtal. Coop har hyresavtal för butiken fram till 2018 och påverkas inte av att fastigheten inom kort kommer att säljas på auktion.

Till sin hjälp i butiken har Eva tre anställda. Butiken är mycket uppskattad för sitt goda värdskap och fina bemötande. Butiken är en viktig serviceinrättning för Hällekis med omnejd. Coop Nära i Hällekis är ombud för Apoteket, ATG, Svenska spel, Posten, Schenker och kunderna kan även lösa in utbetalningskort. Coop Matkasse är ett relativt nytt koncept, som hämtas i butiken och innehåller fyra enkla recept varje vecka.

Det är värt att påminna de boende i Hällekis hur viktigt det är för varje verksamhet med trogna kunder. Många butiker på småorter tvingas stänga när kunderna föredrar att åka till stora köpcentra. Vi kommer att fortsätta att arbeta hårt för att hålla en hög servicenivå och hoppas att fler och fler kunder skall komma och handla hos oss, säger Eva.

Mer information om Coop Nära i Hällekis (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!