Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Bra företagsklimat i Götene!

Publicerad: klockan

Götene kommun behåller en fin placering i Svenskt Näringslivs rankinglista 2014 över det lokala företagsklimatet och placerar sig på plats 41 av Sveriges 290 kommuner.

Bakom resultatet finns en utfrågning till medlemsföretag i Svenskt Näringsliv. Företagen ger sitt omdöme bland annat om kommunens service och om attityder till företagande. Statistiska faktorer som skattenivå, arbetslöshet, andel kommunala entreprenader och nyföretagande spelar också in.

Företagen i Götene har placerat Götene på plats 17 i det viktiga sammanfattande omdömet om företagsklimatet och på plats fem i tillgång till kompetens. När det gäller skolans attityden till företagande hamnar Götene på plats sex bland kommunerna i Sverige.

Det finns en uttalad politisk vilja att Götene kommun ska ha ett bra näringslivsklimat och en god samarbetsanda. Kommunens ledande politiker är aktiva i Näringslivsföreningen. Tillsammans arbetar företag och kommun oförtrutet vidare för utveckling och tillväxt i Götene kommun.

Läs mer om Svenskt Näringslivs företagsklimatsrankning på www.foretagsklimat.se (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!