Publicerad klockan .

Är du en av många hobbykockar eller bagare som drömmer om att få sälja dina produkter?

Välkommen på digital inspirationsträff tisdagen den 20 april kl. 16-18, om att starta företag och sälja sina egna delikatesser eller lagad mat utan att ha eget restaurangkök.

Kvällens program

  • Med REKORING väljer du själv hur mycket tid du vill lägga på ditt arbete och har möjlighet att utveckla versamheten allt eftersom. Ulrika Åkesson är REKO administratör Götene och berättar vad som gäller för leverantörer.
  • Suksai Waraporn Nilsson lagar och säljer fantastiska BENGS VÅRRULLAR, en asiatisk delikatess, på flera rekoringar i Skaraborg. Hon berättar om sin resa som företagare och hur hon hinner kombinera två arbeten.
  • Anna Mogren, MÅNSTORPS MAGASIN, började baka bröd och kakor i eget kök som såldes i hennes café. När hon såg att företaget funkade tog hon nästa steg och byggde en bagarstuga. Anna tispar om hur du utvecklar verksamheten utan eget restaurangkök.
  • NYFÖRETAGARCENTRUM berättar även kort om hur dom kan hjälpa dig komma igång med ditt företag.

Välkommen digitalt tisdagen den 20 april kl. 16-18

Kontakt och anmälan

Eva Maria Friberg

E:post: evamaria.friberg@nyföretagarcentrum.se

Tel: 070-625 27 05

Anmälan senast 19 april

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!