Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Anmäl ditt nystartade företag till nyföretagarmässan 24 oktober 2013

Publicerad: 4 oktober 2013
Årets nyföretagare 2011 Kerstin Gustafsson, med företaget Utbildarverkstaden, fick ta emot sitt pris av Linda Friberg föregående års pristagare. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Årets nyföretagare 2011 Kerstin Gustafsson, med företaget Utbildarverkstaden, fick ta emot sitt pris av Linda Friberg föregående års pristagare. Klicka på bilden för att förstora.

Du som startat företag i Götene kommun under 2011-2013 inbjuds att kostnadsfritt delta på årets Nyföretagarmässa i Götene. Mässan är torsdag 24 oktober och kommer att vara i Centrumhusets entréplan.

På kvällen är det Näringslivsgala i Sessionsalen på övre plan som du också är välkommen att delta på. En separat inbjudan kommer. Ett bra sätt att få möjlighet att visa upp sitt företag och knyta kontakter. Detta är fjärde gången som mässan genomföres.
 

Öppettider för besökare

Klockan 16.00-19.00.
Mässan kommer att utannonseras separat till allmänheten.
 

Nyföretagarpris 2013

Alla nya företag från Götene kommun som deltar i Nyföretagarmässan den 24 oktober 2013 har möjlighet att utses till Nyföretagare 2013. Förutom en stor uppmärksamhet och en stor ära, består belöningen till Nyföretagare 2013 av ett diplom och ett presentkort värt 1000 kronor. Företagarna i Götene delar för andra gången ut priset. Prisutdelningen sker på Näringslivsgalan efter klockan 19.00.
 

Praktisk information

Du kommer att anvisas en plats. Utställningar placeras i entréhallen och på första våning. Varje utställare ansvarar för sin yta bestående av två gånger två meter. Detta är en tom golvyta El kommer att finnas framdraget. Bord kan lånas. Det finns lösa väggar att låna för att sätta upp affischer och annat dekorationsmaterial. Säg till i god tid innan vad du behöver.
 

Workshop

Du inbjuds också till att delta på en workshop om att ställa ut på mässa. Workshopen genomförs 16 oktober klockan 18.30, mer info kommer till de som anmäler sig till mässan.

Information om mässan och anmälan

Sista anmälningsdag: 15 oktober

Kontakt och anmälan

Ann-Katrin Jönsson      

073–4413060

E-post: gotene@nyforetagarcentrum.se
 
Välkommen!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!