Lyssna

Anmälan till Näringslivsgalan 2022

Vi träffas för att hylla årets hjältar! Personer, organisationer och företag som med själ och hjärta gör det lilla extra och på så sätt bidrar till att göra Götene och Skaraborg till en spännande plats att besöka, leva och verka i. Vi firar näringslivet och det goda näringslivsklimatet i Götene kommun.

  • Datum: 20 oktober 2022
  • Tid: klockan 18.30 - 01.00 (program till 23:00)
  • Plats: Lundsbrunns Resort & Spa

Tema: Oscarsgala

Förvänta er en stjärnspäckad kvälll med röda mattan, smattrande kamerablixtrar och pampiga prisutdelningar. Kanske rent av ett och annat skandaltal. Vi är dock övertygade om att slagsmålen är förbehållet Hollywoodkändisarna.

Detta får du

Galakvällen bjuder på mingel, prisutdelning, nätverkande, fördrink, middag med vin/öl samt massor av högklassig underhållning med bandet Janes Bomd.

Klädsel

Slips, fluga, kavaj, smoking, långklänning, kjol eller byxdress? På Oscarsgalan finns inga givna regler. När du som gäst träder in på röda mattan är det viktigast att du själv känner dig cool och glammig. Att du ger ditt mest bländande leende mot kamerablixtarna är dock givet!

Pris

Pris per person är 685 kronor exklusive moms.

Kontakt:

Om du har några frågor kontakta näringslivsstrateg Emelie Thim, emelie.thim@gotene.se

Anmälan

Anmäl dig och dina eventuella gäster här senaste den 13 oktober. Max antal 185 personer!

Kontrollera anmälan via bekräftelse på e-post

Kontollera att du får en bekräftelse på din e-post efter att du skickat in din anmälan. Om du inte får en bekräftelse har anmälan inte gått igenom och behöver göras om. Vid frågor, kontakta Emelie Thim.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!