Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Skaraborgsdagen 2021

Varje år samlas beslutsfattare från offentlig sektor och näringslivet från Skaraborgs 15 kommuner till en mötesplats som kallas för Skaraborgsdagen. I dag skulle dagen hållits för femte gången, men i år behöver det bli annorlunda. Den fysiska mötesplatsen har ställts in. Istället erbjuder Skaraborgs kommunalförbund en film och en hälsning till er som längtat efter att få träffas.

I Skaraborg samverkar våra 15 kommuner genom ett kommunalförbund. Tillsammans med myndigheter, organisationer, företag och enskilda aktörer hittar vi smartare lösningar på våra viktigaste utmaningar. Det är så vi skapar den utveckling vi vill se i Skaraborg – som en plats att leva och verka på, och besöka.

Fysiska mötet ställs in

Varje år samlar kommunalförbundet beslutsfattare från offentlig sektor och näringslivet till en mötesplats som kallas Skaraborgsdagen. I år skulle dagen hållits för femte gången, men i år behöver det bli annorlunda. Den fysiska mötesplatsen har ställts in. I stället erbjuder Skaraborgs kommunalförbund en film och en hälsning till er som längtat efter att få träffas.

Videohälsning från Skaraborgs kommunalförbund

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!