Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Presentkort på 1000 kronor som julgåva till anställda i år istället för julklapp

Det har varit ett mycket speciellt år. Vår personal har gjort stora uppoffringar och arbetat mycket flexibelt för att på ett förtjänstfullt sätt fortsätta att driva kommunens viktiga verksamheter i denna besvärliga och mycket annorlunda tid.

Bild på presentkortet. Förstora bilden

Vi vill på detta sätt visa uppskattning till all personal i kommunen som har haft ett tufft år och kämpar på, samtidigt som vi gör en insats för det lokala näringslivet. På detta sätt gynnar vi även handeln i kommunen som blivit utsatta i spåren av Coronakrisen. Vi tror att det blir ett välkommet tillskott till julhandeln och även en stöttning till handeln under januari", säger kommunalråd Susanne Andersson och oppositionsråd Åsa Karlsson.

För att stötta det lokala näringslivet har Götene kommun beslutat att årets julgåva till anställda kommer vara i form av presentkort på 1 000 kronor. De kommer att gälla i alla butiker, skönhetssalonger, caféer och restauranger som vill ta emot det i Götene kommun.

Presentkorten kommer att delas ut till samtliga tillsvidare- och visstidsanställda i Götene kommun med början vecka 49.

Vid frågor kontakta

Ebba Claesson, sekreterare
Telefon: 0511-38 60 06
E-post: ebba.claesson@gotene.se

Deltagare vid pressträffen står utplacerade på trappen framför Centrumhuset. Förstora bilden

Från vänster: Rickard Bender, VD på Lundsbrunns Resort & Spa, Carola Hidevik, VD på Hideviks Blomstrande Hem AB, Åsa Karlsson, oppositionsråd och Susanne Andersson, kommunalråd Götene kommun. Foto: Lina Svensson

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!