Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Missa inte chansen att berätta för oss vad du tycker om Götene kommun!

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

En medborgarundersökning har skickats ut till 1200 personer i åldrarna 18 till 84 år som bor i kommunen. Hittills har bara 32 % av dem valt att svara på undersökningen. Missa inte chansen att berätta för oss hur Götene kommun kan bli bättre! Du kan svara antingen via pappersenkäten du fått utskickad eller via webben enligt de instruktioner som finns med i brevet.

Nu har det åter blivit dags för oss att få reda på vad du som kommunmedborgare tycker om Götene kommun. En medborgarundersökning skickas ut till 1200 personer i åldrarna 18 till 84 år som bor i kommunen.

Från den 7 september skickades enkäten ut.

Välj att svara på papper eller via webben

Du kan välja att besvara undersökningen antingen på pappersenkäten eller via webben, där den även finns på engelska, finska och spanska. Pappersenkäten finns även på arabiska. Inloggningsuppgifter till webbenkäten finns i förbrevet som skickas ut den 23-29 augusti.

För att få en arabisk enkät behöver man kontakta SCB (nytt fönster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). På SCB:s webbplats finns numera också information om undersökningen på arabiska. Vår förhoppning med att ha enkäten på fler språk är att öka svarsfrekvensen samt att nå de grupper som tidigare varit svåra att nå, ofta kommuninvånare som är under 30 år samt de med utländsk härkomst.

Dina svar är viktiga

Vi hoppas att du som har blivit utvald att delta i medborgarundersökningen vill dela med dig av dina åsikter. De är viktiga för att vi ska kunna bli en bättre kommun för dig att leva och bo i.

Tidigare medborgar­undersökningar från statistiska centralbyrån

Är du intresserad av de tidigare medborgarundersökningarna som Götene kommun har deltagit i och svaren på dessa hittar du dem här.

Även du som inte är utvald till undersökningen kan lämna synpunkter

På sidan Tyck om Götene hittar du vägar där du kan lämna synpunkter på Götene kommun. Du kan också lämna dem personligen på medborgarkontoret i Centrumhuset i Götene eller ringa på telefon: 0511-38 60 01.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!