Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunfullmäktiges möte den 23 november 2020 ställs in

Kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november 2020 ställs in med anledning av de senaste beskeden om skärpta restriktioner för att förhindra smittspridning av covid-19.

OrdförandeklubbaFörstora bilden

Följer regeringens budskap om att begränsa sammankomster

Kommunfullmäktiges ordförande beslutade på morgonen idag att ställa in det planerade mötet för kommunfullmäktige den 23 november 2020. Anledningen till detta är allvaret i det budskap som regeringen förmedlade igår i samband nya restriktioner för att förhindra smittspridning av covid-19. Då aviserades beslutet om att begränsa allmänna sammankomster till maximalt åtta deltagare från och med den 24 november och viljan att detta ska ses som normerande även för andra sammankomster. Det är med bakgrund av detta som beslutet om att ställa in mötet tagits.

Kommande möte

Kommunfullmäktiges nästa möte är planerat att hållas den 14 december 2020. Hur det mötet ska genomföras kommer kommunfullmäktiges presidium och gruppledarna att diskutera.

Förstora bilden

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!