Lyssna

Publicerad klockan .

Götene kommun ger presentkort som julgåva till sina anställda

På ett bord står ett dekorerat pepparkakshus med tända ljus omkringFörstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Vår personal har under året utfört ett beundrandsvärt arbete att driva kommunens viktiga verksamheter. Vi vill tacka er alla för era insatser och för allt ni fortsätter att göra för vår kommun.

Vi vill med denna julgåva visa uppskattning för våra anställda, tacka er alla för era insatser och för allt ni fortsätter att göra för vår kommun. Samtidigt vill vi göra en fortsatt insats för det lokala näringslivet. Därför kommer årets julgåva till anställda i Götene kommun vara i form av presentkort. Kommunstyrelsen har tagit beslut om att finansiera julgåvan:

Alla våra medarbetare har arbetat hårt och gjort beundransvärda insatser under året. Med detta vill vi tacka alla medarbetare för det fantastiska arbete som utförts under 2023. Vi önskar er alla en riktigt god jul!", säger Johan Månsson, Kommunstyrelsens ordförande och Åsa Karlsson, oppositionsråd.

Handla i affärer inom Götene kommun

Presentkorten kommer att gälla i alla butiker, skönhetssalonger, caféer och restauranger som vill ta emot det i Götene kommun.

Presentkorten kommer att delas ut till samtliga tillsvidare- och visstidsanställda i Götene kommun med start i vecka 49.

Vid frågor kontakta

Frida Poulsen, kanslichef
Telefon: 0511-38 60 25
E-post: frida.poulsen@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!