Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Caféverksamheten i Centrumhuset byter entreprenör

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Nyligen avslutades en upphandling av caféverksamheten i Centrumhuset. Upphandlingen vanns av ett annat företag än det som i dagens läge bedriver verksamheten. Den nya entreprenören startar sin verksamhet i början av 2019.

Anledning till bytet av caféinnehavare är att en upphandling har gjorts eftersom kommunens inköp från caféet har gått över beloppsgränsen för upphandling enligt lagen om offentlig upphandling (LOU).

Utvärderingen gjordes utifrån skriftliga anbudssvar och via intervjuer utifrån fem frågor med fokus på hur verksamheten skulle kunna bedrivas, miljötänk, möjligheter och utmaningar och beskrivning av administration, såsom hemsida, beställningar och marknadsföring. I den sammanlagda bedömningen blev resultatet att Fazer vann.

Fazer tar över

Caféverksamheten i Centrumhuset kommer att tas över av Fazer Food Services AB. Fazer är vana att arbeta i små miljöer och försöker laga så mycket som möjligt på plats. De har ett etablerat koncept som gäller i hela Sverige och har många idéer om att utveckla caféet, sortiment, layout, service och catering för att få en välkomnande cafékänsla.

Fazer vill ha dialog med gästen och beställarna och kommer att ha ett brett utbud som passar de flesta. De vill se caféet som en naturlig träffpunkt. De är också intresserade av att ha olika aktiviteter och erbjudanden.

Fazer presenterade ett bra koncept och en väl genomtänkt strategi för utveckling av caféet och har många idéer för att möta framtida utmaningar. De har ett modernt tänk när det gäller hantering av beställningar och kommunikation.

Ny entreprenör igång i början av 2019

Den nya entreprenören ser utvecklingsmöjligheter med caféverksamheten. Fazer vill göra caféet till en träffpunkt för alla åldrar och deras utbud skapar möjlighet till detta. Den nya verksamheten beräknas starta i början av 2019.

Tack för gott samarbete

Kommunen vill tacka nuvarande caféinnehavare och dess personal för ett gott samarbete under de gångna åren.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!