Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Västtrafik byter ut busskort för seniorer vid årsskiftet

Publicerad: 22 november 2012
Till dig som har ett personligt busskort för seniorer som berättigar till kostnadsfria resor på Västtrafiks linjetrafik i Götene kommun. Detta busskort slutar att gälla den 31 december 2012. Ordinarie korttyper och biljettsortiment berörs inte av ändringen.
Du har fortfarande möjlighet till kostnadsfria resor med linjetrafiken i Götene kommun, men för att fortsätta resa utan kostnad från 1 januari 2013 måste du beställa ett nytt busskort från Västtrafik. Om ditt busskort även är laddat med kontanter så förs beloppet inklusive kortpant automatiskt över till det nya kortet. Kontanter som laddas på det "gamla" kortet efter 9 december 2012 kommer inte överföras till det nya kortet.

Västtrafik har därför skickat ett personligt brev till alla som idag har ett seniorkort i Götene kommun. Vill du fortsätta resa utan kostnad i Götene kommun måste du skicka in svarstalongen som finns i brevet från Västtrafik.

Genom att skicka in talongen beställer du ett nytt personligt Västtrafikkort som skickas kostnadsfritt till dig med posten.

För att du säkert ska hinna få ditt nya kort innan den 1 januari 2013 måste
du posta svarstalongen senast den 3 december 2012.
 
Kom ihåg!

  • Skicka in din svarstalong senast 3 december 2012.
  • Ladda inte ditt "gamla" kort med kontanter efter 9 december 2012.
  • Om du inte fått ett personligt brev från Västtrafik eller önskar mer information. Ring Västtrafiks kundtjänst 0771-41 43 00

Läs mer på Västtrafiks hemsida (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!