Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Uppdatering (klockan 11.31): Plan för plogning av vägar 7 - 9 mars

Snöröjare som med plogbil transporterar bort snö från trottoar. Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Efter att ha arbetat flitigt med att salta och ploga våra vägar under gårdagen har nu våra snöröjare dygnsvila. De börjar arbetet igen senare i eftermiddag. Då kommer gång- och cykelvägar att prioriteras. I kväll och i natt kommer de ploga infarter, parkeringar och genomfartsgator. Då snöfallet kommer fortsätta rekommenderas därför inga onödiga aktiviteter som innebär bilturer. Följ väderutvecklingen på SMHI.se och var rädda om er!

8 mars - tidigare information:

Sedan 03.00 har våra snöröjare varit ute och plogat ute i kommunen. Tyvärr så gick snöstoppen på två av deras fyra maskiner sönder under morgonturen. På grund av detta kan det ha blivit större snövallar på vissa ställen, så som framför utfarter och postlådor. Maskinerna förväntas vara lagade i morgon och då kommer personalen bege sig ut och åtgärda alla snövallar. Vi tackar för ert tålamod och förståelse.

7 mars - tidigare information:

Våra snöröjare var uppe och saltade våra gator i natt och återigen under eftermiddagen. De har precis avslutat arbetet med att ploga alla gång- och cykelvägar. Klockan 03.00 i natt påbörjar samtlig personal arbetet igen när snöfall och vind förväntas lägga sig. Då påbörjas plogning av infarter, parkeringar och sedan genomfartsgator. Då snöfall och blåst kommer fortsätta under kvällen rekommenderas därför inga onödiga aktiviteter som innebär bilturer. Följ väderutvecklingen på SMHI.se och var rädda om er!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!