Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Pontus Düring är nya förvaltnings­chefen för Service och teknik

Publicerad: klockan

Pontus Düring, ny förvaltningschef för Service och teknik. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Pontus Düring, ny förvaltningschef för Service och teknik. Klicka på bilden för att förstora.

Nu är rekryteringen av förvaltningschef på Service och teknik klar. Pontus Düring tillträder tjänsten efter sommaren, då nuvarande förvaltningschef Göran Gustafsson går i pension. Pontus kommer senast från Skövde kommun där han är stabschef för sektor barn och utbildning och tillförordnad gymnasiechef.

Pontus Düring har en gedigen ledarerfarenhet och har stor vana av att arbeta i en politiskt styrd organisation – och en stor sådan. Jag är mycket nöjd med rekryteringen och är glad att kunna hälsa Pontus välkommen till Skara kommun, säger Skaras kommundirektör Gustaf Olsson.

– Jag ser fram emot att få bli en del av Skara kommun och lära känna min nya arbetsplats och medarbetare. Rollen som förvaltningschef för Service och teknik känns både utmanande och intressant, säger Pontus Düring.

Service och teknik

Service och teknik har uppdrag för både Skara och Götene kommun. Verksamheter som ingår är gata, park, fastighet, kost och lokalvård.

Service och teknik styrs av en gemensam nämnd med politiker från både Götene och Skara. Personalen är anställd i Skara kommun.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!