Gammal nyhet

Den här nyheten publicerades 04 maj 2018 och är kanske inte aktuell längre.

Pontus Düring är nya förvaltnings­chefen för Service och teknik

Publicerad: 04 maj 2018 klockan 16.26

Pontus Düring, ny förvaltningschef för Service och teknik. Klicka på bilden för att förstora.

Pontus Düring, ny förvaltningschef för Service och teknik. Klicka på bilden för att förstora.

Nu är rekryteringen av förvaltningschef på Service och teknik klar. Pontus Düring tillträder tjänsten efter sommaren, då nuvarande förvaltningschef Göran Gustafsson går i pension. Pontus kommer senast från Skövde kommun där han är stabschef för sektor barn och utbildning och tillförordnad gymnasiechef.

Pontus Düring har en gedigen ledarerfarenhet och har stor vana av att arbeta i en politiskt styrd organisation – och en stor sådan. Jag är mycket nöjd med rekryteringen och är glad att kunna hälsa Pontus välkommen till Skara kommun, säger Skaras kommundirektör Gustaf Olsson.

– Jag ser fram emot att få bli en del av Skara kommun och lära känna min nya arbetsplats och medarbetare. Rollen som förvaltningschef för Service och teknik känns både utmanande och intressant, säger Pontus Düring.

Service och teknik

Service och teknik har uppdrag för både Skara och Götene kommun. Verksamheter som ingår är gata, park, fastighet, kost och lokalvård.

Service och teknik styrs av en gemensam nämnd med politiker från både Götene och Skara. Personalen är anställd i Skara kommun.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 04 maj 2018