Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Trasig sopbil påverkar sophämtning i Götene tätort

Uppdatering: Götene Vatten och Värme informerar att sopbilen nu är reparerad. Tyvärr blev reparationen försenad och i och med detta skjuts sophämtning i Götene tätort fram med ytterligare en dag. De som skulle ha sophämtning igår, tisdag 22 juni, får dem hämtade idag, 23 juni. De som skulle ha sophämtning idag, onsdag 23 juni får dem hämtade på torsdag 24 juni. Arbetet planeras vara klart torsdag kväll. Från torsdag och framåt är det ingen påverkan och sophämtningen fortsätter därefter som vanligt igen.

Tidigare information; inte längre aktuell:

Götene Vatten och Värme informerar att de datumen för sophämtning i Götene tätort i början på denna vecka flyttas fram med en dag; de som ska ha sophämtning i dag, 21 juni, får dem hämtade i morgon, tisdag 22 juni. De som ska ha sophämtning i morgon, tisdag 22 juni får dem hämtade på onsdag 23 juni. Detta på grund av att en sopbil är trasig. De som ska ha ordinarie hämtning på onsdag och framåt ska inte beröras av detta.

Götene Vatten och Värme informerar om att sopbilen är trasig och att detta hindrar dem att hämta upp hushållssopor i Götene tätort på de utsatta datumen i början av veckan. Därför flyttas de satta datumen med en dag.

Nya dagar för sopupphämtning under vecka 25

De som skulle få sina hushållssopor hämtade idag, måndag 21 juni, får dem hämtade i morgon, tisdag 22 juni. De som ska få dem hämtade imorgon, tisdag 22 juni, får dem hämtade på onsdag 23 juni. Från onsdag och framåt är det ingen påverkan och sophämtningen forsätter därefter som vanligt igen.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!