Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Sökning efter vildsvin i Brännaskogen

Uppdatering: Efter genomsökning av Brännaskogen på onsdagsmorgonen den 5 oktober meddelar jägarna att inget vildsvin har hittats. Jägarna beslutar att lägga ner sökningen men fortsätter att hålla uppsikt framöver.

Tidigare information, inte längre aktuell:

Under förmiddagen den 4 oktober fick vi information om att ett vildsvin hade synts till tidig morgon i Brännaskogen, Götene. Under eftermiddagen söktes hela Brännaskogen igenom av två jägare med var sin hund specialiserade på sök av vildsvin. Jägarna har under eftermiddagen kontaterat att vildsvinet inte längre befinner sig i skogen, men de kommer fortsätta att hålla uppsikt framöver.

Ny genomsökning onsdag den 5 oktober

Mellan klockan 5.30-8.00 kommer jägarna med hundar göra en ny genomsökning av Brännaskogen för att se om vildsvinet har letat sig tillbaka.

Uppmaning till allmänheten

För att genomsökningen ska gå så smidigt som möjligt uppmanar vi dig att inte gå i eller vid Brännaskogen mellan klockan 5.30-8.00 onsdagen den 5 oktober. Ju mindre störmoment under tiden jägarna och hundarna söker igenom Brännaskogen desto lättare blir det för dem att utföra sitt jobb.

Vi kommer att uppdatera så snart ny information meddelats. Håll dig uppdaterad på Götene kommuns hemsida.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!